Spirulina uit de Haute Provence – Pourquoi Pas

P & P, Pascale en Philippe, gepassioneerde telers van spirulina, gevestigd in de Drôme, in het hart van het “Regionaal Natuurpark van de Baronnies Provençales”.

Pascale komt uit de wereld van welzijn: ze is sophrologist en ze gebruikt verschillende disciplines om het innerlijke welzijn van mensen te bevorderen

Philippe is agronoom. Hij komt uit de wereld van de teelt van medicinale planten. Gepassioneerd door de biologische landbouw en de link die producenten en consumenten verenigt voor het bevorderen van een harmonieuze samenwerking.

In de ontmoeting van deze twee werelden is het idee van het telen van Spirulina geboren!

Dankzij de kennis van het natuurlijke biologische evenwicht kon Philippe een gezonde, evenwichtige cultuur opbouwen, zonder restproducten, met respect voor het spirulina en degenen die het consumeren. Ze verkrijgen zo een Spirulina van hoge kwaliteit, rijk aan natuurlijke voedingsstoffen. Deze zoektocht naar kwaliteit heeft een prachtig klankbord gevonden in de aandacht van Pascale voor het welbevinden van anderen. Deze aandacht uit zich in de grote zorg die besteed wordt aan de verwerking, verpakking en marketing van hun spirulina.