Les coteaux du midi

 

kersenbloesem
kersenboom

In 1998 nemen wij, Damien en Roxane, de familieboerderij (die al sinds 4 generaties in de familie is) over, zij ligt aan de voet van de berg die ons land domineert, de Bramard.

Sindsdien zijn we in deze rustige kleine hoek van de Baronnies Provençales (in het zuiden van de Drôme) blijven diversifiëren en onze productie blijven verbeteren met als doel om hoogwaardige kwaliteitsproducten aan te bieden.

De zwarte olijven variëteit, Tanche de Pays (AOC Nyons) is een van de vlaggenschepen van onze regio. Sinds onze overgang naar de biologische landbouw, bieden we verschillende biologische producten aan, zoals de tapenade of de olijfolie, maar ook vacuümverpakte zakjes met zwarte olijven die perfect geschikt zijn voor een aperitief.

Ook heeft onze boerderij een abrikozenboomgaard (Orangé de Provence, Bergeron, Orangered, Bergarouge) en een kersenboomgaard en produceren we zelf heerlijke confituren, vruchtensappen, nectar.

Belangrijk is ook te zeggen, dat onze boerderij deel uitmaakt van het netwerk France Passion zodat de kampeerder kan genieten van de rust van onze boerderij terwijl hij onze producten ontdekt.

Aarzel dus niet, ontdek hier onze producten !