De koekjes van Pauline

Les biscuits de Pauline
Les biscuits de Pauline

“Achter elk ambachtelijk product staat er een vakvrouw … En ik vind het belangrijk dat u als consument een verhaal achter mijn product kunt zetten …

Daarom zal ik mijn in een paar regels via mijn bedrijf “Pauline biscuits” aan u voorstellen.

Mijn naam, eenvoudig: Pauline, ik ben 35 jaar oud en ik begon met mijn kleine bedrijf in februari 2014. Mijn debuut was op de lokale markten, beurzen en het is in 2015 dat ik uiteindelijk besloot mijn winkel te openen in Taulignan ernaast mijn bakkerij, omdat de vraag groeide en ik mijn bedrijf wil uitbreiden.

De creativiteit en de wens om eenvoudige cookies voor iedereen te maken, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige smakenstoffen, is voor mij essentieel en heeft me in staat gesteld een assortiment zandkoekjes, een assortiment zoutjes en een scala aan glutenvrije en lactosevrij koekjes te creëren. Er is voor elk wat wils, van de kleinste tot de grootste lekerbek.

Vandaag ben ik heel gelukkig met het feit dat mijn koekjes leuk en intrigerend worden gevonden en dat men er plezier in heeft ze te proeven proeven. “